dijous, de novembre 30, 2017

MÉS DEMOCRÀCIA PER A VIURE MILLOR





A les eleccions del 21 de desembre s'hi presenten diverses opcions: les partidàries de recuperar la democràcia a Catalunya i les que són partidàries de l'aplicació de l'article 155, un article interpretat pel PP a la seva conveniència i de manera il·legal. Com és possible que un article de la constitució permeti realitzar accions anticonstitucionals?

Tothom sabia que el PP era un partit de dretes i corrupte, però aquests darrers mesos ha mostrat la seva cara més fosca i antidemocràtica amb la intervenció de revistes i pàgines web, amb la repressió brutal de la policia i la guàrdia civil a la gent que va anar a votar en el referèndum del dia 1 d'octubre, no respectant la independència i la neutralitat del poder judicial respecte al govern, vulnerant els drets democràtics més elementals, intervenint la Generalitat i el Parlament, detenint el membres del govern de la Generalitat i els presidents de les entitats independentistes, acusant-los de violència, quan sempre han actuat pacíficament i democràticament.

El govern espanyol no té en compte la voluntat majoritària del poble català que vol decidir el seu futur lliurement i no té cap proposta convincent. La seva proposta és tornar a la «normalitat», que vol dir corrupció impune, polítiques antisocials, lleis repressives, limitació de la democràcia i l'autonomia, etc. El futur que ens ofereix el bloc del 155 (PP, Ciudadanos i PSOE-PSC) és fosc, molt fosc. Amb el govern del PP perillen els drets socials, particularment les pensions perquè s'han gastat tots els diners rescatant els bancs i invertint en obres faraòniques inútils (aeroports sense avions, autopistes sense cotxes, etc.).

S'ha d'acabar aquesta involució democràtica d'aparador que només serveix per reprimir i humiliar la societat catalana amb la intenció d'impedir que el poble català pugui decidir el seu futur. Hem de defensar els nostres drets perquè està en joc la  democràcia. I sense democràcia no hi ha progrés, perquè sense democràcia no hi ha llibertat ni creativitat, no es respecten els drets civils bàsics, no hi ha mitjans de comunicació independents i sense mitjans independents no hi informació veraç i, entre moltes altres coses, no es pot combatre la corrupció.

Els qui creiem en la democràcia i el dret a decidir del poble català volem un futur amb democràcia plena per fer possible una Catalunya millor per als nostres fills i els nostres néts. No els podem deixar un país arruïnat, sotmès i sense perspectives de millora.

NO A LA DICTADURA DEL 155, SÍ A LA DEMOCRÀCIA. 
VISCA LA REPÚBLICA CATALANA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada