Què fem?
     


XERRADES I CONFERÈNCIES
Organitzem xerrades informatives i debats sobre temes relacionats amb la viabilitat, l'educació o les pensions en la Catalunya actual i en la independent.

 

REPARTIMENT D'INFORMACIÓ
En esdeveniments puntuals dins el districte de Sant Andreu com poden ser els Tres Tombs repartim octa-vetes sobre els beneficis de la independència.

PARADES
Les parades són el mecanisme per transmetre de forma més efectiva el missatge per la independència de Catalunya a la població, implicant-la com a part activa en tot el procés que ens ha de dur del dret a decidir a la llibertat nacional.


  • Què s'hi fa?
-Es dóna a conèixer l'ANC i es manté la població mobilitzada davant d'aquest moment històric cabdal.
-Es reparteix informació sobre els beneficis de la independència tot combatent la informació esbiaixada que es dóna des dels mitjans de comunicació espanyols i els partits polítics d'obediència espanyola. Arribem a capes de la població que en ocasions no han tingut l'oportunitat d'escoltar les raons objectives per reclamar la independència.
-Es ven marxandatge a fi de sufragar les despeses de l'ANC de Sant Andreu.

  • Quan i on es fan?

-Es fan cada 15 dies dins del districte de Sant Andreu. Abastem nucli de Sant Andreu, el Bon Pastor, la Trinitat Vella, la Sagrera i Navas.
-El lloc on es faran les parades es publica en el calendari d "activitats programades"que pots veure al marge dret.

  • Com pots col·laborar?

-És molt important que t'inscriguis a través de la petició de doodle que rebràs com a simpatitzant,col·laborador o membre de ple dret de l'ANC de Sant Andreu amb la màxima antelació possible, data límit  fins a 3 dies abans de la data programada per la parada.

  • Com fer-se membre de ple dret, col·laborador o simpatitzant de l'ANC?

-Molt fàcil a continuació tens el link a fi que puguis escollir la modalitat que encaixi millor amb tu Modalitats d'afiliació

  • Ets important?

-Ets la clau perquè arribem al màxim nombre de persones d'una forma transversal i puguem aconseguir la independència de Catalunya i un futur millor per tots i totes. Mira aquest vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada