dilluns, de juliol 01, 2013

Dissabte rodó de lluita per la independència a l'ANC de St Andreu!
Durant el matí vam fer parades informatives a la Pça del Comerç i al Mercat del Bon Pastor. En aquest darrer constatem que és important que continuem anant-hi regularment ja que els medis de comunicació intoxicadors radicats a Madrid presenten una imatge totalment distorsionada de la realitat independentista. És molt important que la gent ens conegui perquè el dia del referèndum puguin escollir lliurement la opció que més els convingui amb coneixement de causa i sense por.


A la Pça del Comerç èxit de vendes de merchandising i de recollida de signatures i una mala notícia per una bona raó...se'ns han acabat els impresos per recollir peticions per la independència! Quant en tornem a tenir farem difusió altre cop a fi que poguem recollir-ne forces!


La guinda al pastís d'ahir fou el concert al Camp Nou. L'ANC de St Andreu hi va ser, per bé que molts associats i simpatitzants no van poder venir per manca d'entrades. Simplement bestial l'ambient que es va viure, un exitarro!!
Dissabte tot el Camp va ser un clam cívic i democràtic per la LLIBERTAT i INDEPENDÈNCIA de CATALUNYA! Si seguim treballant com fins ara, no en tingueu cap dubte, GUANYAREM!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada