dissabte, d’octubre 14, 2017

No oblidarem Sant Cebrià de Vallalta

Dissabte, 14 Octubre, 2017
L'Assemblea Nacional Catalana condemna la violència que el diumenge 1 d’octubre la Guàrdia Civil va desfermar contra persones que intentaven pacíficament exercir el seu dret de vot a Sant Cebrià de Vallalta.
Fem avui el Plenari del Secretariat Nacional de l'Assemblea a Sant Cebrià per poder donar escalf a la gent del municipi, que va patir la càrrega policial, i d'aquesta manera també recordem i tenim presents tots els col·legis electorals que van patir càrregues policials o es van sentir amenaçats. Ens solidaritzem amb les 900 víctimes de tot Catalunya que van patir ferides a causa de la violència dels cossos de seguretat de l´estat espanyol.
Considerem injustificable i desproporcionada la violència policial de l'1 d'octubre. El nostre reconeixement a tots els votants, a totes les persones que van fer de voluntàries, i alcaldes i alcaldesses, electes locals i treballadors públics que van fer possible el Referèndum.
Les escenes que es van viure l'1-O són una mostra de la violència d'un estat que no ens vol deixar opinar, parlar ni decidir. L’ús de la violència mai pot ser justificada. La democràcia sempre vencerà la violència.
Ens volien agenollats i ens han trobat alçats i amunt,
volien que tinguéssim por i ens han trobat valents,
volien que fossim dèbils i ens han trobat forts i units.
La gent de l'Assemblea no tolerem aquesta repressió policial. Us donem tot el nostre suport i instem el Govern a tancar al més aviat possible el camí iniciat.
Gràcies a gent com la de de Sant Cebrià de Vallalta vam votar, vam guanyar i ara, amb els resultats a la mà, proclamarem la independència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada