diumenge, de juliol 19, 2015

TEMA 3. LA REPÚBLICA CATALANA SERÀ AVIAT UNA REALITAT. HEM DE PERDRE LA POR

El Parlament de Catalunya que sortirà elegit de les eleccions del dia 27 de setembre, declararà l'inici del procés constituent de la República Catalana. 

Només cal una condició, que és a les nostres mans: que la independència guanyi les eleccions del 27 de setembre. Un objectiu difícil, però assolible. 

Un govern de concentració elegit pel Parlament conduirà el procés fins a la proclamació de la independència, pocs mesos després. L'any 2016 podem ser independents. 

Per guanyar la independència hem de superar la por: la por a les amenaces i a les incerteses. 

EL GOVERN ESPANYOL AFIRMA QUE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA NO ÉS POSSIBLE. També ho deia de les colònies espanyoles d'Amèrica, que ara són totes Estats independents. La independència és un fet d'actualitat: una quarta part dels estats que ara són independents s'han independitzat des de l'any 1977. La independència només depèn de nosaltres mateixos i som molts els qui estem mobilitzats. 

El govern espanyol pot impedir la independència? No. Només hi pot posar dificultats, totes superables. 
El punt clau de desconnexió serà quan tots els catalans i catalanes pagarem els nostres impostos a la República catalana. 

LA REPÚBLICA CATALANA SERÀ ECONÒMICAMENT VIABLE. Catalunya té el 16% de la població de l'Estat, el 20% del PIB, el 25% de les exportacions i genera el 21% dels impostos. El dèficit anual amb l'Estat espanyol és de 16.000 milions d'euros. Són impostos que paguem i que no tornen a Catalunya.

Segons J. Mackintosh, del diari Financial Times: «La Catalunya independent tindrà el PIB més alt dels països mediterranis». 

LA REPÚBLICA CATALANA ES MANTINDRÀ A LA UNIÓ EUROPEA perquè les empreses exportadores no estaran disposades a pagar aranzels (el 75% de les vendes de Seat-Volkswagen i Nissan s'exporten). Tampoc en voldran pagar les empreses amb seu a Espanya, que exporten els seus productes a través de Catalunya. La Unió Europea no voldrà prescindir de la República catalana, que serà contribuïdora neta al pressupost europeu. 

NO TENIM RES CONTRA ESPANYA, PERÒ SÍ CONTRA ELS SEUS GOVERNS 
La independència és necessària per al nostre desenvolupament col·lectiu. Ara depenem d'uns governs espanyols corruptes, malgastadors, centralistes, refractaris amb la diferència i anticatalans que limiten el nostre desenvolupament i no ens respecten. Més val ser bons veïns que estar junts per força. 

Amb la independència desapareixerà la tensió constant entre Catalunya i Espanya

El desenvolupament de la República catalana també beneficiarà Espanya, perquè les relacions comercials continuaran i el desenvolupament català contribuirà al creixement espanyol. Sense els impostos de Catalunya, Espanya es veurà obligada a no malgastar tant i a ser més eficient. La independència de Catalunya és l'únic fet que pot provocar un canvi social profund a Espanya. 

QUAN ACONSEGUIREM LA INDEPENDÈNCIA HI GUANYAREM TOTS ELS CIUTADANS DE CATALUNYA, de la mateixa manera que ara, quan el govern espanyol pren decisions perjudica igual tothom que viu aquí sense distincions, com ho demostra la supressió per part del govern espanyol del Decret de la Generalitat sobre la pobresa energètica. 

ÉS MÉS FÀCIL CREAR UN PAÍS NOU QUE CANVIAR UN PAÍS VELL

EL CANVI SOCIAL NOMÉS ÉS POSSIBLE AMB LA INDEPENDÈNCIA

Comentari
És possible que el govern espanyol intenti aturar el procés cap a la independència suspenent l'autonomia de Catalunya o alguna acció semblant. No sembla probable, però dels governs espanyols mai se sap...En tot cas, el Full de Ruta de l'Assemblea Nacional Catalana ja preveu aquesta possibilitat i una Assemblea de càrrecs electes deslligada de les institucions oficials podria proclamar la independència i reclamar la intervenció dels tribunals internacionals. Ho tenim tot lligat i ben lligat.

Rafael Castellanos i Llorens

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada