dijous, de juliol 02, 2015

CONSULTA DEL 4J

INFORMACIÓ I COMENTARIS SOBRE LA CONSULTA INTERNA ALS SOCIS DE L'ANC PEL 4J

Amics i amigues,



L'ANC ens convoca a una consulta el proper cap de setmana. Aquí teniu algunes informacions útils:

Qui pot votar? 
Tots els membres de l’ANC que en data 26 de juny de 2015 es trobin correctament inscrits com a socis de ple dret de l’Assemblea Nacional Catalana, siguin majors d’edat i estiguin al corrent de pagament al primer trimestre de 2015. No poden votar ni els simpatitzants, ni els col·laboradors.

Cóm puc comprovar si estic al cens? 
A la pàgina web de l’ANC (https://assemblea.cat/) trobaràs l’apartat Consulta Cens 4J. Et demanarà el DNI/NIE i enviarà un correu electrònic a l’adreça que tenim d’aquell DNI/NIE a la nostra base de dades. Amb el email rebràs un codi de validació que necessitaràs si vols votar per correu electrònic. Per a qualsevol consulta o problema pots enviar un correu a secretariat@assemblea.cat amb les dades següents: nom, cognoms, correu electrònic i telèfon. 

DADES CENS I DOCUMENTACIO ANC

On es pot votar? 
Els socis/es podran votar a qualsevol lloc de votació, amb independència de quina Assemblea territorial estiguin adscrits. Per tant un soci de Barcelona podrà votar si ho desitja a Palamós. La Assemblea ha publicat una pàgina (llocs de votació) amb el llistat complet de llocs de votació a tot el país, amb l’adreça i els horaris de votació.
A Sant Andreu: 

Al Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu, Can Galta Cremat.  C/ Arquímedes, 30
  • Divendres, 3/7, tarda de 17 a 21
  • Dissabte, 4/7, matí de 10 a 14

Puc votar anticipadament, ja que divendres i dissabte no hi seré?
 
Sí, mitjançant el vot per correu electrònic.

No puc desplaçar-me a cap lloc de votació. Puc votar d’alguna manera? 
Sí, mitjançant el vot per correu electrònic.

Cóm puc votar per correu electrònic? 
Per exercir el dret a vot mitjançant correu electrònic, el soci/a haurà de consultar si està donat/da d’alta en el cens, a la pàgina web de l’ANC (https://assemblea.cat/) apartat Consulta Cens 4J. Si es així, en el email de confirmació trobarà un codi de validació. Haurà de descarregar-se la butlleta de votació de la nostra pàgina web i marcar l'opció desitjada. Seguidament, s'ha de remetre un correu electrònic a l’adreça consulta4j@assemblea.cat, adjuntant la butlleta degudament escanejada, en PDF, fotografia o qualsevol altre sistema que en permeti la seva visualització. En el cos del correu electrònic haurà d’indicar el seu número de DNI/NIE i el codi de validació. No es consideraran vàlids els correus electrònics que no tinguin la butlleta, el número de DNI/NIE i el codi de validació. Els vots emesos amb aquesta opció no tenen la consideració de vot secret, i tenen per tant, les mateixes característiques que el vot a mà alçada.

Quan puc votar per correu electrònic? 
Es podrà exercir el dret a vot mitjançant correu electrònic des del dia 2 de juliol fins al dia 4 a les 14 hores. Es consideraran no vàlids tots els correus electrònics que es rebin amb posterioritat a aquesta hora.


QUÈ VOL DIR VOTAR SÍ O VOTAR NO?

Votar SÍ: En cas que surti el "SÍ" com a guanyador, l'Assemblea farà una proposta electoral als partits independentistes amb l'objectiu de buscar la màxima unitat entre aquests. La proposta pretén que el 27-S hi hagi el menor nombre de llistes independentistes i que s'identifiquin amb una marca comuna inequívoca. Si és necessari, que estiguin integrades per persones de la societat civil. Els partits hauran de presentar un programa electoral amb punts compartits i fer campanya amb actes que reforcin el missatge del "SÍ".

Votar NO: Vol dir que l'ANC ha de rebutjar fer proposta electoral als partits i per tant, mantenir-se al marge del procés electoral del 27-S. L'Assemblea només ha d'orientar la seva acció en la campanya d'estiu i l'organització de la Diada amb l'únic objectiu d'obtenir una majoria de vots a favor de la independència.


NO US QUEDEU A CASA, UN ESFORÇ MÉS ARA NO ENS PODEM RENDIR !!!

Equip de la Coordinadora 
de Sant Andreu per la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada