dimarts, de juny 16, 2015

Nou Secretariat Nacional

Qui és qui al capdavant del Secretariat Nacional?

El nou Secretariat Nacional va elegir el dia 16 de maig a Cardona els següents càrrecs:

President:  Jordi Sànchez
Vicepresidenta: Rosa Alentorn
Secretari: Jordi Vilarasau
Tresorera: Nuri Guillaumes

Jordi Sànchez (50 anys) és Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i va participar els anys '80 i fins al 1993 a la Crida a la Solidaritat, un moviment popular en defensa dels drets nacionals i la normalització del català, del qual fou un dels dirigents. Ha estat director de la Fundació Jaume Bofill, entitat referent en estudis socials sobre educació, immigració, etc. Abans de ser elegit era Adjunt al Síndic de Greuges de Catalunya.

Rosa Alentorn (54 anys) és Llicenciada en Química i experta en patents, ha estat coordinadora de la territorial de l'ANC de Viladecavalls i membre del Secretariat Nacional de l'ANC des del 2013. Ha estat la coordinadora de la campanya «Signa un vot per la independència».

Jordi Vilarasau (67 anys) és Doctor en Medicina i director d'Hospital, va participar en la constitució de l'Assemblea Territorial de Castelldefels, ha estat membre del Secretariat Nacional des del 2013, representant de la comarca del Baix Llobregat i organitzador de la Via Catalana en aquesta comarca.

Nuri Guillaumes (48 anys) és Llicenciada en Direcció i Administració d'empreses i des del 2011 ha format part de l'Assemblea Territorial d'Osona i a partir del 2013 ha format part del Secretariat Nacional. A partir del maig del 2014 va ser escollida Tresorera de l'ANC, càrrec que ha revalidat.

El Secretariat està organitzat en comissions que porten a terme les diferents tasques encomanades.

La nostra companya Lídia Alberich, que forma part del Secretariat Nacional, us pot informar d'altres detalls organitzatius, si teniu necessitat de conèixer-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada