dilluns, d’abril 07, 2014

6ª XERRADA DE L'ANC DE SANT ANDREU

Ja tenim aquí la 6ª Xerrada organitzada per la Territorial: 

Una vegada més un tema apassionant. 

El país de tots

En la construcció del nou Estat, hi tenim cabuda tots, no podem excloure'ns ningú, no podem repetir els vells errors d'altres estats. Estem fent un estat nou, i tot està per fer. L'emoció d'aconseguir la independència de Catalunya, va estretament lligada, com no podia ser d'una altra manera, a la construcció d'un estat nou, d'un estat diferent, d'un estat just i social, on tota la realitat del nostre país s'hi senti còmode social i políticament, en definitiva un estat nou, just, modern i millor. Tenim un full en blanc on hi podem escriure el que hi desitgem tots.

Vine a debatre amb nosaltres el tema, en definitiva vine a col.laborar per a construir aquest país millor, totalment nou. 

No deixis que ningú ho faci per tu, recorda que cada gra de sorra és platja també. El proper 10 d'Abril, a les 7 del vespre, en Lluís Cabrera de l'associació Altres Andalusos, ens parlarà de "La Catalunya diversa". 
Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu. al Carrer Arquimedes, 30. mapa

RECORDA:
Si ets de Sant Andreu, si vols col.laborar com a voluntari, o simplement fer-te soci, posa't en contacte amb nosaltres en aquest mateix bloc, o enviant un correu a la nostra adreça: santandreu@assemblea.cat

o més directe encara a la web de l'Assemblea Nacional de Catalunya. http://assemblea.cat/?q=inscripcio_anc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada