diumenge, de novembre 17, 2013

Bona tarda a tothom!

Després d'un llarg parèntesis, amb el bon gust de la Via Catalana encara als llavis, plantegem les accions pels propers mesos.

1.Intensificar la campanya Signa un Vot per la Independència amb parada intersetmanal i parada en cap de setmana
2. Arribar als barris amb menys presència de missatge independentista
3. Organitzar esdeveniments amb experts solvents en matèria econòmica, identitària (de moment tenim confirmada una xerrada pel dia 30/1/2014 amb en Vicent Partal)

Per fer tot això però ens cal LA TEVA IMPLICACIÓ ACTIVA. Actualment a l'ANC de Sant Andreu som més de 400 afiliats, però d'actius no arribem als 20...i sense nous voluntaris actius serà impossible assolir aquests objectius!
La VIA CATALANA ha demostrat que com a poble actiu som capaços de fer-ho tot i de treballar com ningú...i en aquests moments més que mai toca treballar i molt!
La coordinadora de l'ANC de St Andreu demanem la vostra implicació en la formació d'equips estables de 5-7 persones per fer parades, en cada un d'aquests equips hi haurà un membre de la coordinadora.

Com apuntar-vos al grup de parades estables?
Enviar un correu a santandreu@assemblea.cat especificant nom i cognom+telèfon de contacte+grup estable de parada (dimecres tarda/dissabte) en què voleu participar. En Ramon us contactarà per explicar-vos la dinàmica.

Ànim i endavant, la independència la tenim a tocar i l'aconseguirem si no defallim!

Visca Catalunya Lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada