diumenge, de setembre 15, 2013

La Via Catalana èxit rotund

Estimats i estimades, ho hem fet possible!
Quan a l'Assemblea General de Girona de l'ANC, el 16 de març, se'ns va presentar el projecte de la VIA CATALANA, els assistents de la nostra territorial ens vam mirar somrients tot pensant la feinada que ens venia a sobre i dient-nos "ens hem de posar les piles". I Catalunya, no només els "ANCistes", s'ha posat les piles.... i de quina manera!
La Via Catalana ja és exemple mundial de civisme, organització, compromís, solidaritat, il·lusió, responsabilitat, democràcia, lluita i feina molta feina. Exemple de la voluntat d'un poble. I emoció, molta emoció!
Amb la Via Catalana hem donat la volta al món, i ara, el món, ens observa i ens espera com a poble lliure.
Tot just hem iniciat el tram final cap a la llibertat. Ens espera molta feina. Ja no serà tan espectacular com la Via; ara hem de fer feina de formigueta: ser presents als nostres carrers, explicar a tothom què volem i que ho volem per a tothom, sense excepcions. Volem un estat nou, lliure i profundament democràtic. I, sobretot, hem d'explicar que no anem contra ningú, només estem a favor de Catalunya.






"L'AT de Sant Andreu vol agrair a tots els coordinadors, voluntariat, fotògrafs, ajudants de fotògrafs, muntadors incansables de parades, organitzadores increïbles d'autocars cap a les Terres de l'Ebre, els nostres amics de l'ANC de la Ràpita, la Comissió de Festes de Sant Andreu, la Comissió de Festes de la Sagrera, La Satànica, ERC, CDC... el Districte de Sant Andreu... totes les persones que hi han posat les ganes, els braços, la il·lusió participant-hi, sent-hi a la fi.
Sense ells i elles no hauria estat possible la Via Andreuenca, l'estelada d'espelmes, i el majestuós èxit de la Via Catalana, on  hem coordinat els trams 775, 776, 777 i 778 i enviat 11 autocars al tram 32 de La Ràpita.
Finalment un gran agraïment a tots i totes aquelles persones i personetes que van assistir i van comportar-se festivament, com un sol poble per decidir el seu futur en llibertat. Acaronem la llibertat, la toquem, i ens sentim molt, molt, MOLT MOLT Orgullosos de pertànyer a aquest poble.
Per cloure us adjuntem aquest enllaç que un company sagrerenc va gravar, és un "time lapse" del tram 777, gaudiu-lo!
SOM UN POBLE ALEGRE I COMBATIU!
VISCA CATALUNYA LLIURE!

2 comentaris:

  1. Jo vaig anar a Sant Carles amb vosaltres i us vull agrair l'esforç d'organització i felicitar-vos per l'èxit logístic.
    Aquí teniu algunes fotos del tram 32.
    http://www.flickr.com/photos/sebastiagiralt/sets/72157635481758917/with/9735073771/

    ResponElimina