diumenge, d’abril 14, 2013

Aquest dissabte i després d'unes quantes setmanes aturats votant esmenes i recontraesmenes, l'AT de Sant Andreu, va tornar a sortir al carrer a informar i motivar la gent del nostre districte, que és allò que ens fa trempar realment.

La parada es va fer a la Pça Maragall i vam aconseguir repartir força informació, alhora que força persones van mostrar el seu interès a participar amb l'ANC.
Queda clar al llarg de tantes parades com hem fet, que la gent de Sant Andreu està motivada per seguir el camí cap a la independència però ens queda molta feina a fer per convèncer els indecisos.
 A favor hi juga que sentències en contra de la immersió lingüística, com la darrera del TSJC, evidencien la impossibilitat que Espanya arribi a respectar mai els drets civils i la identitat catalana, i que els cants de sirena  federalistes no són més que paper mullat i mentides sobre mentides.
Així doncs la independència és la nostra única possibilitat de sobreviure com a poble cohesionat i nació lliure, no defallirem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada